美国卡耐基梅隆大学H. Scott Matthews教授来访交通学院

应我校交通科学与工程学院院长谭忆秋教授邀请,美国卡耐基梅隆大学H. Scott Matthews教授将于近日来我校进行学术交流并报告,欢迎对此感兴趣的老师和同学参加。

报告题目:Application of Emerging Datasets and Machine Learning for Improving Passenger Vehicle Transportation

报告内容:Transportation research has historically used relatively low technology methods like surveys to gather information on vehicle use. However, emerging data from government agencies as well as from connected vehicle systems present opportunities to radically change the way we understand the use, safety, and environmental performance of vehicles.  In this talk we will discuss several emerging datasets, such as vehicle inspections, as ways to consider how we can leverage connected vehicle technology in the future.

报告人:美国卡耐基梅隆大学H. Scott Matthews教授
报告时间:2019515日(星期三14: 30 - 16: 00
报告地点:哈工大二区交通学院楼216报告厅

报告人简介:Scott Matthews教授卡耐基梅隆大学土木与环境工程系和工程与公共政策系教授。Matthews教授曾担任电气和电子工程师协会可持续系统和技术委员会主席以及美国生命周期评估中心执行委员会主席。Matthews教授曾参加美国国家研究委员会关于隐性能源成本的研究并且为ASCETRB会员Matthews教授科学研究主要侧重于通过大型数据集,计算和可视化法确定性条件下,对工程,经济和社会学进行决策研究当前Matthews教授主要研究方向是通过使用互联汽车技术提供相关车辆性能的高分辨率数据用于改善汽车的移动性能,其中包括使用相关数据来改进车辆安全性和排放检查。此前,Matthews教授EIO-LCA模型环境和能源生命周期评估(LCA工具开发做出了突出贡献,并且估算和跟踪了全球供应链(如碳足迹)的环境影响